Kapcsolodó anyagok

CIO-k a digitális gazdaságban

2017 ősszén második alkalommal kerül megszervezésre az IDC CIO Fórum, mely tavalyi debütálásakor új horizontot nyitott a hazai informatikai vezetőknek szóló események sorában. A legjelentősebb vállalatok CIO-i, az IDC vezető elemzői és innovatív megoldás szállítok töltenek egy napot együtt a szórakozva tanulás, a tapasztalatok megosztása és a kötetlen eszmecserék által fémjelzett rendezvényen. Az IDC elhivatott elemzőinek felvetései adják azt az intellektuális keretet, mely irányt szab az interaktív panelbeszélgetéseknek, workshop-oknak, kerekasztal beszélgetéseknek és a kötetlen kapcsolatépítési lehetőségeknek. Vegyen részt Ön is az IDC CIO Fórumán, hogy együtt vitassuk meg a legsürgetőbb üzleti és technológiai kihívásokra adható válaszokat.

Előadások

IDC CIO Forum 2016

Tavalyi rendezvényen arról elmélkedtünk, hogyan aknázzuk ki a digitális erőket, melyek iparágakat alakítanak át és régi modelleket változtatnak meg beleértve az IoT-t, a Big Data-t, a felhőt, valamint a mobilitást, és aki a legjobb helyzetben van a Minótaurosszal való harcban az – az informatikai vezető, az innovációs vezető és a digitális vezető. Tekintse meg három perces összeállításunkat és nyerjen bepillantást!
www.2016.idcciosummit.com/hungary

A változás részesévé tesszük

A mobilitás, a nagy adat, a felhő és a közösségi technológiák megváltoztatták az ügyfelek interakciójának és márkáikhoz való kapcsolódás minden aspektusát, és arra számítanak, hogy a digitális és fizikai életük zökkenőmentes egységet alakot majd. A vevői tapasztalatokra való összpontosítás már elkezdte átalakítani a hagyományos üzleti modelleket, és a következő IoT generáció megjelenésével ez az átalakulás továbbra is hatással lesz a kereskedelemre, a gyártóiparra, a bankokra, az egészségügyi ellátásra és a kormányzati szolgáltatásokra.

A Fórum fő témái

 • Digitális gazdaság
 • A digitális átalakulás globális és helyi olvasata
 • Iparági üzleti modellek transzformációja
 • A digitális vállalat védelme
 • Munkaerő transzformáció és IT humán menedzsment
 • A hibrid IT környezet menedzsmentje
 • Helyi start-up-ok, innovatív megoldások
 • IDC DevOps a gyors kódolás korszakában

Tanácsadó testület

Partnereink

Fórum partner(ek)

IBM Magyarországi Kft.

Magyarországon az IBM 1936 óta van jelen megszakítás nélkül, jelenleg közel száz üzleti partnerrel dolgozik együtt. A rendszerváltás óta a cég teljes portfólióját jelentô összes eszköz és szolgáltatás elérhetô Magyarországon is. Az IBM Magyarország a piacon egyedülálló módon kínál teljes körű üzleti és informatikai szolgáltatásokat és tanácsadást. Hagyományos portóliója keretében egyaránt forgalmaz kisebb és nagyobb teljesítményű szervereket és szoftvereket.

www.ibm.com/hu

Platina partner(ek)

Fujitsu Technology Solutions Kft.

A Fujitsu Technology Solutions Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója. Kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint az egyéni felhasználók igényeit is képes kielégíteni az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régió és India összes fontos piacán. A vállalat a dinamikus infrastruktúra jegyében az IT termékek, megoldások és szolgáltatások teljes portfolióját kínálja a dinamikus adatközpont megoldásoktól kezdve a menedzselt infrastruktúrákig és az infrastruktúra, mint szolgáltatás (laaS) termékekig. A több mint 10 ezer embert foglalkoztató Fujitsu Technology Solutions a globális méretű, tokiói központú Fujitsu Group tagvállalata, amely a világ 70 országában, több mint 160 ezer alkalmazottal kínál IT alapú üzleti megoldásokat ügyfeleinek. www.fujitsu.com/hu

Arany partner(ek)

CA Technologies

CA Technologies helps customers succeed in a future where every business—from apparel to energy—is being rewritten by software. From planning to development to management to security, at CA we create software that fuels transformation for companies in the application economy. With CA software at the center of their IT strategy, organizations can leverage the technology that changes the way we live—from the data center to the mobile device. Our software and solutions help our customers thrive in the new application economy by delivering the means to deploy monitor and secure their applications and infrastructure.

CommVault Austria

Commvault's data protection and information management solutions provide mid- and enterprise-level organizations worldwide with a significantly better way to get value from their data. Commvault can help companies protect, access and use all of their data, anywhere and anytime, turning data into a powerful strategic asset. Founded in 1996, Commvault is publicly traded (NASDAQ: CVLT) and headquartered in Tinton Falls, New Jersey. www.commvault.com

Redhat

More than two decades ago, Red Hat had a spark of an idea—a vision for developing better software. Then and now, collaboration with an ecosystem of IT leaders, open source advocates, developers, and partners creates the perfect foundation for the future of IT—Red Hat® Enterprise Linux®. But that was just the beginning. Today, Red Hat is at the forefront of open source software development for enterprise IT, with a broad portfolio of products and services for commercial markets. That vision for developing better software is a reality, as CIOs and IT departments around the world rely on us to deliver solutions that meet their business needs. Solutions that provide technology leadership, performance, security, and unmatched value to more than 90% of Fortune 500 companies.* Trusted and innovative solutions preparing them for the future of IT.

For more information, please visit: www.redhat.com

Invitech

Ezüst partner(ek)

DXC Technology

DXC Technology is the world’s leading independent, end-to-end IT services company, helping clients harness the power of innovation to thrive on change. Created by the merger of CSC and the Enterprise Services business of Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology serves nearly 6,000 private and public sector clients across 70 countries. The company’s technology independence, global talent and extensive partner network combine to deliver powerful next-generation IT services and solutions. DXC Technology is recognized among the best corporate citizens globally. 

http://www.dxc.technology

Szakmai partner(ek)

Vezető Informatikusok Szövetsége

A Vezető Informatikusok Szövetsége egy társadalmi szervezet, mely a magyar informatikai piac legnagyobb, meghatározó vásárlóit tömörítve képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat felhasználó vállalatok, intézmények érdekeit, aktív szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában, és tevékenyen támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését, terjesztését.

Előadók

Foltányi Tamás

Foltányi Tamás

vezérigazgató-helyettes, Informatikai és Operációs Vezérigazgatóság, Erste Bank Hungary Zrt.
Kádár András

Kádár András

osztályvezető Informatikai Védelmi Rendszerek Osztály, Informatikai Igazgatóság, Szerencsejáték Zrt.
Malindovszky Tamás

Malindovszky Tamás

e-commerce igazgató, extrem digital
Baráth Barbar

Baráth Barbar

ügyvezető igazgató-helyettes, Green Fox Academy
Soós Attila

Soós Attila

fejlesztési és technológiai igazgató, Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
Zimmer Márton

Zimmer Márton

Manging Partner, Hiflylabs
Fa Nándor

Fa Nándor

óceáni szólóvitorlázó

Fényképalbum

Több, mint 120 fő vett részt idei rendezvényünkön – látogassa meg fényképalbumunkat, tekintse meg ki volt ott az IDC CIO Fórumán!

Kapcsolodó anyagok

Kérjük adja meg a jelszót a folytatáshoz!

A tartalom eléréséhez, kérjük adja meg a jelszót, amit az IDC küldött. Amennyiben nem ismeri a jelszót kérjük emailben forduljon Üveges Szabolcshoz, a suveges@idc.com címen.

Jelszó:

Helyszín

Europa Congress Center, 1020 Budapest, Hárshegyi út 5-7.

www.europacongress.hu

A Budai-hegyekben található Europa Congress Center hazánk egyik legmodernebb konferencia- és élményközpontja ideális helyszín konferenciáknak, üzleti rendezvényeknek, gálavacsoráknak, kiállításoknak, kulturális és családi eseményeknek. A zöld környezetben található Europa Congress Center lehetővé teszi, hogy a város zajától elvonultan az adott üzleti rendezvény témájára koncentrálva tudják a résztvevők a rendelkezésre álló időt a leghasznosabban eltölteni és alkalmazható tudásra tegyenek szert egy inspiratív esemény során.

Europa Congress Center
Europa Congress Center

Szponzorációs lehetőségek

Fauszt Gábor ügyvezető igazgató
gfauszt@idc.com
+36 1 473 2376

Richárd Horváth
Szabolcs Uveges

Információk a rendezvényről

Üveges Szabolcs konferencia menedzser
suveges@idc.com
+36 1 473 2375

IDC

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el. Kövesse az IDC-t a Twitteren is @IDC!

 • 53 év
 • 1100 elemző
 • 110 ország